Financiarul

ZF - Dupa Afaceri

vineri, ianuarie 09, 2009

Hotelurile lui Popoviciu au rulat peste 28 mil. euro


Hotelurile omului de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, cunoscut pentru proiectul imobiliar Baneasa, au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 28 de milioane de euro, in conditiile in care cu un an in urma Popoviciu a obtinut din hoteluri in jur de 23 de milioane de euro.

Diferenta este facuta de deschiderea in martie anul trecut a hotelului Ramada Plaza din Nordul Capitalei, care s-a alaturat unitatii de cinci stele Howard Johnson si hotelului Parc.

Practic, Popoviciu a ajuns la 850 de camere pe piata din Capitala, fiind unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri alaturi de Copos, cu 440 de camere si de fratii Negoita, cu 2.000 de camere.Ca venituri insa fratii Negoita se situeaza pe locul trei, cu incasari de circa 22 de milioane de euro, in timp ce hotelurile controlate de Copos genereaza cele mai mari venituri, 31-32 de milioane de euro.

Sursa: Zf.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Restaurante & Hoteluri. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com