Financiarul

ZF - Dupa Afaceri

joi, ianuarie 08, 2009

Evian Pret-a-Porter by Jean Paul Gaultier


Editia Evian 2009 a fost realizata de Jean Paul Gaultier si a fost prezentata la Saptamana Modei de la Paris in cadrul unui spectaculos show acvatic, realizat special pentru aceasta editie aniversara in cea mai surprinzatoare locatie - legendara „Piscine Pontoise”, localizata in inima Cartierului Latin din Paris.
Gaultier a creat designul celor doua sticle: Evian Pret-a-Porter si Evian Haute Couture. Evian Pret-a-Porter, va fi disponibila in Romania din luna noiembrie. Cu cristale mari, cu litere supradimensionate invaluind generos sticla transparenta, provocand o iluzie optica, sticla Evian Pret-a-Porter in editie limitata pentru 2009 celebreaza intr-un mod extravagant esenta puritatii naturale.

Pentru colectia Evian Haute Couture au fost produse doar sapte sticle, iar designul sticlei Evian JP Gaultier reaminteste ca apa pura este rara...si valoroasa. Designerul s-a jucat cu materialele si lumina pentru a transforma sticla intr-un „element” la fel de importanta ca apa din ea.

Prelucrand regulile traditionale, Jean Paul Gaultier a creat ceva atat contemporan cat si surprinzator - Pret-a-Porter si Haute Couture, care accentueaza avantajul intalnirii dintre designerul francez si sursa sa de inspiratie - apa Evian. In Romania Evian Pret-a-Porter poate fi achizitionata prin intermediul BDG sau de la The Place Concept Store.

SCURT ISTORIC

  • 1789 Marchizul de Lessert a descoperit izvorul Cachat in oraselul Evian-les-Bains si a jurat ca apa de aici l-a vindecat de anumite afectiuni; astfel s-a nascut apa EVIAN
  • 1826 Ducele de Savoie a obtinut oficial autorizatia de a imbutelia apa EVIAN
  • 1969 EVIAN produce prima sticla de plastic
  • 1988 vanzarile EVIAN ating 1 miliard de litri
Astazi apa minerala naturala EVIAN este bauta in peste 120 de tari.


SURSA
  • Apa minerala EVIAN ia nastere in inima muntilor Alpii Francezi.
  • Fabricile EVIAN se afla in orasul Evian-les-Bains, situat pe malul sudic al Lacului Geneva, in Regiunea Savoy a Alpilor Francezi.

NOTORIETATE
  • EVIAN este parte a grupului francez Danone, recunoscut peste tot in lume pentru calitatea produselor sale.
  • Danone este primul producator de ape minerale imbuteliate.
  • Apa minerala naturala EVIAN este nr 1 in lume, incepand cu Franta, SUA, Canada si se bucura de o campanie internationala puternica.
  • EVIAN este prezenta in peste 120 de tari.
  • Din anul 2001, EVIAN se gaseste si in Romania, fiind importata de catre firma B.D.G.

Sursa: Viva
Info Evian: BDG

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Restaurante & Hoteluri. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com