Financiarul

ZF - Dupa Afaceri

marți, ianuarie 13, 2009

Gregory's: S-a creat un blocaj financiar in food-business


Conducerea lantului grecesc de restaurante de tip fast-food Gregory’s la nivel local anunta un blocaj financiar pe piata de food determinat de presiunea mare pe lichiditati.

"Criza financiara se resimte foarte puternic in food-business. Pana acum furnizorii de materie prima aveau termene de scadenta la 60 de zile sau la 90 de zile, iar acum dupa 24 de zile incep sa te sune ca vor banii. Nu stiu unde se va ajunge", a declarat Cora Stolz, directorul general al celor 10 restaurante Gregory’s din Romania, care mai are un business propriu in aceeasi industrie, restaurantele fiind deschise insa in Statele Unite ale Americii. "In SUA criza financiara este mai mare, dar acest blocaj financiar se resimte mai putin decat in Romania", continua ea.

In 2007 Gregory's a realizat o cifra de afaceri de 3,4 milioane de euro, intrand in competitie cu McDonald's, KFC sau Sprintime pe o piata estimate la aproximativ 2 miliarde de euro.

Sursa: Zf.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Restaurante & Hoteluri. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com