Financiarul

ZF - Dupa Afaceri

joi, ianuarie 08, 2009

Rin Grand Hotel îşi diversifică activitatea şi închiriază spaţii de birouri


Până în momentul de faţă, Rin Grand Hotel îşi desfăşura activităţi în sfera hotelieră prin închirierea de camere, cât şi de săli de conferinţă, iar acum a intrat şi în sfera office prin închirierea de spaţii destinate acestui domeniu. Regatta, companie imobiliară, anunţă disponibilitatea spre închiriere a unui nou spaţiu de birouri clasa A, localizat în incinta Rin Grand, în zona şoselei Vitan-Bârzeşti, la câteva minute distanţă de Splaiul Unirii.

“Zona de amplasare a clădirii este ţinta dezvoltării unui areal de clădiri office în partea de sud-est a Capitalei. Un avantaj direct faţă de zona de nord îl reprezintă lipsa unei supraaglomerări urbane şi a unui trafic încărcat. Mai mult, apropierea de punctul 0 al Capitalei îi asigură accesul facil spre punctele de maxim interes pentru sfera de afaceri atât prin intermediul transportului propriu, cât şi al mijloacelor de transport în comun”, a declarat Dorina Urlet, real estate broker în Departamentul Birouri, Regatta.Pe lângă Palatul Parlamentului, Bucureştiul găzduieşte o altă clădire de dimensiuni impresionante: Rin Grand Hotel.
Cu o valoare a investiţiei totale de aproximativ 60 milioane euro, clădirea este dezvoltată de societatea Domus Stil, recunoscută pentru vasta experienţă în domeniu, fiind totodată dezvoltatorul unor cunoscute ansambluri rezidenţiale şi hoteliere.
Printre cele mai importante realizări se numără Confort Park, Confort Residence, Confort City, Hotel Confort Traian, Hotel Confort Otopeni, Rin Grand Hotel şi Water Park.
În clădire se află 42 de săli de conferinţă dotate corespunzător, cu tehnologie de ultimă oră care facilitează buna desfăşurare a activităţilor companiilor localizate în imobil.

Sursa: Curierul National

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Restaurante & Hoteluri. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com